torsdag 29. desember 2011

Topp 10

Da har jeg også funnet fram mine topp 10 for dette året. Skriver ikke noe om hvert kort, men linken til blogginnleggene ligger under hvert bilde.

Tryllekort


Bryllupssett


Dåpssett


Sommerkort


Konfirmasjonskort


Tilda med sommerfugl


Prinsessekort


Bordkort


Bryllupskort


Magnolia julekort

Med dette innlegget vil jeg takke alle sammen for et fint år, og jeg håper neste år også byr på tid til papirarbeid og kreativitet:)

fredag 23. desember 2011

Et nytt Magnolia julekort

Da er det siste julekortet til Hjertebodens juleblogg for denne måneden klart. Selv om jeg har laget tre julekort hver måned i hele år, ble det litt travelt på slutten. Så da har jeg lært at det kan være lurt å lage julekort gjennom hele året, selv om det kan være litt vanskelig midt på sommeren:)

På dette julekortet har jeg også brukt et Magnoliamotiv. Det er kun motivet og noe av pynten som er forskjellig fra dette kortet og det forrige kortet jeg laget.

Håper alle tar seg tid til en pust i bakken denne lille julaften.

onsdag 21. desember 2011

Pakkelapper

Når jeg satt å lagde det forrige kortet, tenkte jeg at motivet kunne passe bra på noen pakkelapper. Så i dag fant jeg fram stemplene og tusjene og startet med å fargelegge fire Tildaer. Syns det er rart å lage merkelapper der motivet tar hele flaten. Ingen blomster og ingen swirler, men syns det var gøy alikevel;)

Her kommer bildet av de fire jeg har laget så langt. Får jeg tid, lager jeg nok noen til etterhvert.














Disse merkelappene leverer jeg til Hjertebodens juleblogg samt disse utfordringene:
Scrappekammeret: I siste liten
Papirdokkene: Vinter i clean og simple
Sukkersøtt: Til og fra tag

Da får jeg rydde litt. Det er nok å pusle med før jul:)

tirsdag 20. desember 2011

Enda et julekort

Nå har jeg hatt noen dager med juleferie, men har hatt så mye å gjøre, så har ikke fått satt meg ned for å lage kort før i går. Utrolig deilig å bare kunne slappe av, etter noen hektiske uker med eksamenslesing og oppgaveskriving.

På dette kortet har jeg brukt motiv fra Magnolia. Tilda er også denne gangen fargelagt med copics. Jeg har brukt ulike spellbinders, og en snøkrystallpunch. Arkene jeg har brukt er fra Maja- design. Ellers har jeg pyntet med halvperler og blomster.

Sender dette kortet til Hjertebodens juleblogg når jeg har fått gjort ferdig de to andre kortene.

Nå skal jeg lage deig, og starte med lefsesteiking:)

lørdag 10. desember 2011

Et julekort

Det kortet jeg skal vise i dag, er helt likt det forrige julekortet jeg viste, unntatt fargen og bilde. Når man har det litt travelt, er det lett å lage noe som ikke tar så lang tid;)


Ikke så mye å si om dette kortet. Har prukt punch, halvperler, stickles og vintagebilde.

Håper alle sammen får en fantastisk helg. Jeg har kun en eksamen igjen nå før jeg skal ta juleferie:)

søndag 4. desember 2011

50 års kort

Det blir en stund mellom hvert av innleggene i bloggen min om dagen. Det er rett og slett fordi jeg er midt i eksamensperioden. Med fire ulike eksamener og tre av de på åtte dager, er det lesing som blir prioritert. I tillegg til å lese må jeg også jobbe litt, så da er det ikke mye tid som kan brukes på scrapping. Men jeg har laget noen kort, som jeg enda ikke har lagt ut, så helt stille blir det ikke på bloggen:)

Det kortet jeg skal vise i dag, laget jeg til pappa sin 50 års dag i november. Beklager nok engang bildekvaliteten:p

På dette kortet har jeg brukt ark fra Pion sin nye kolleksjon. Bildet er også derfra. All pynten symboliserer noe som jeg forbinder med han. Han jobber i byggebransjen (verktøy). Han er glad i å jobbe ute i hagen med blomster (blomstene), og han elsker å se film (filmstripen). Kunne også pyntet med mye annet, men fikk liksom ikke plass på kortet;)

Her ser dere kortet oppsatt. Jeg har sladdet over teksten, derfor ser skrivefeltet litt rart ut;).

Da ønsker jeg alle sammen en flott 2. søndag i advent. Kommer sterkere tilbake når jeg er ute av eksamensbobla:)