onsdag 29. mai 2013

Til jubilanten

I dag har jeg laget et kort til mann. Ikke så ofte jeg lager dette, men med Pions flotte ark går det som en lek:) Jeg har prukt spellbinders, hjørnedies og en punch fra EK.

tirsdag 28. mai 2013

Konfirmasjonskort

Hele tre innlegg siden forrige konfirmasjonskort, så nå er det på tide med et nytt. Dette kortet har jeg laget på bestilling. Laget det i shabby chic stil i vårlige farger med papirer fra Maja- design. Jeg har pyntet med blomster, fjær, blondesløyfe og halvperler. I tillegg har jeg brukt en dies fra Magnolia.

Med dette kortet vil jeg delta hos Kreativ Scrapping som denne måneden har temaet "hva er vår for deg". For meg er våren lyse farger og konfirmasjoner.

søndag 26. mai 2013

Grønt bursdagskort.

I dag har jeg et bursdagskort til å vise dere. Denne gangen har jeg brukt fargene som er denne ukens utfordring hos Sketchy Colors, nemlig grønn, gul og hvit. Dette er ikke farger jeg bruker ofte, men det blir jo veldig fint, så ser ikke bort i fra at det blir flere kort med disse fargene. Arkene jeg har brukt er fra Maja design. Pyntet med blomster, charms og halvperler.

Deltar også hos Kort o Mania der oppgaven er bingo. Jeg har valgt ruter på kryss, punch/ dies, bokstaver/ tekst og charms/ metall.

tirsdag 21. mai 2013

Gratulerer med dagen!

Her har jeg et bursdagskort til å vise fram. Arkene jeg har brukt er fra Maja design. Har brukt en MS punch veldig mye på dette kortet. Syns denne passer godt til shabby chic stilen. Jeg har pyntet med blonde, blomster og halvperler. Inni har jeg skrevet ut en tekst i mangel på egnede tekststempler. Hjørnestemplene er fra LOTV.

søndag 19. mai 2013

De beste ønsker i anledning dagen!

I dag har jeg laget et bursdagskort. Denne gangen har jeg brukt skissen til Sketchy Colors. Jeg har brukt ark fra Maja design, vintage summer. Jeg har pyntet med blonde, fjær, blomster, halvperler og sommerfuglcharms. Punch og spellbinders har jeg også brukt.  

fredag 17. mai 2013

Konfirmasjonskort til gutt.

Da har jeg litt å vise fram igjen. Det går veldig i rykk og napp med kreativiteten om dagen. I går kveld fikk jeg bestilling på et konfirmasjonskort til en gutt. Hjelp, tenkte jeg. Kort til gutter lager jeg så og si aldri, men det ble nå et kort som jeg ble ganske fornøyd med. Motivet jeg har brukt er fra WOJ.
Arkene jeg har brukt er fra Pion design. Ellers har jeg pyntet med blomster, metallblomster og halvperler.