fredag 31. oktober 2014

Dåpskort igjen

Her er de siste dåpskortene som jeg fikk bestilling på for et par måneder siden. Jeg har brukt dies fra Go Kreate. Bildene er fra Pion og papirene er fra Bildmålarna. Swirlene er fra Magnolia.

søndag 26. oktober 2014

De vakreste ting i livet...

Her er det et kort med tekst som hovedmotiv. Jeg syns at det finnes så utrolig mange flotte tekster, og det er mange som kan brukes som hovedmotiv. Her har jeg (som vanlig) brukt ark fra Pion. Jeg har pyntet med matchende blomster, halvperler og swirler.

søndag 19. oktober 2014

Tre nye julekort

I dag har jeg tre nye julekort å vise fram. Jeg skal være med på julemesse i november, så det er bare å fortsette produksjonen. Jeg har stort sett brukt ark fra Maja- design. Jeg har brukt flere ulike Spellbinders, figurdieser, puncher fra Martha Stewart, blomster og charms.


lørdag 18. oktober 2014

Dompaper med glitter og stas

Julekortet jeg skal vise dere i dag gir meg skikkelig julestemning, med både dompaper, masse glitter og stjerner. Arkene kommer, som vanlig, fra Maja- design og Pion.

fredag 17. oktober 2014

Shabby chic

Her kommer det et shabby chic inspirert kort. Der er masse ulike elementer på dette kortet, bilde, fjær, blomster, perler pluss mange utstansede deler. Arkene kommer fra Maja- design.

fredag 10. oktober 2014

De siste toffifee- eskene

Her kommer de siste toffifee- eskene jeg har laget i det siste. Jeg har fortsatt brukt ark fra Pion og Maja- design. Jeg har brukt ulike dies fra Spellbinder, blomster, utstansede kvister og blader og halvperler.



søndag 5. oktober 2014

Tradisjon

Dette er en spennende dag. Det er første gang jeg skal bidra som DT hos Papirlosjen. Denne gangen ønsker vi å se bruk av blonder på prosjektene dere leverer til utfordringen.
Så over til kortet jeg har laget. Når det gjelder julen, så er tradisjoner viktig for meg. Det å gjøre det samme år etter år, bruke den samme pynten og bake de samme kakene. I tillegg syns jeg det er hyggelig å benytte seg av elementer som tidligere generasjoner har satt pris på. Det var dette jeg tenkte på når jeg så dette motivet første gang. Julekulen jeg har stanset ut, minner meg også om gammeldags julepynt, så den måtte også med på dette kortet. 
Da håper jeg mange tar turen inn i bloggen vår og ser på alt det flotte de andre har laget. Og at nettopp du blir med å scrapper med oss.

lørdag 4. oktober 2014

Dåpskort

Innimellom all julekort og juleeske- publiseringen vil jeg i kveld vise dere to dåpskort som jeg laget på bestilling i sommer. Her har jeg brukt store spellbinders til å lage formen på kortet. Arkene og bildet jeg har brukt kommer fra Pion. Tekststempelet er fra Papirdesign.

fredag 3. oktober 2014

En ny nyhet :)

I går fikk jeg en utrolig hyggelig beskjed. Jeg har fått DT- plass hos Papirosjen. Det er kjempestas å få være med i et nytt designteam, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven.
Ta gjerne en tur innom bloggen og se på presentasjonene av oss nye ;)

torsdag 2. oktober 2014

Flere toffifee- esker

Her er det flere toffifee- esker. Disse er også like i oppsettet. Skal lage en del av disse fram til jul, så har tenkt at jeg ikke trenger å finne opp kruttet hver gang ;) Jeg har i all hovedsak brukt ark fra Pion. Bildene er også derfra. De brune arkene jeg har brukt under er resteark fra Maja- design. God jul teksten er fra KaBoks.


onsdag 1. oktober 2014

Grønne julekuler

Da er vi klare med en ny utfordring hos NSHK. Denne gangen er tema CAS- clean & simple. Det betyr blant annet at det skal være mye luft, begreset antall lag og pynt og begrenset antall farger. Dette var en utfordring for meg, men kjempegøy når man først hadde en idé om hvordan det kunne gjøres ;) Ta deg en tur innom bloggen vår og se på alt det flotte de andre på teamet har laget og delta du også:)